DE EN

k navigaci


GDPR

Prohlášení o ochraně osobních údajů

Ochrana Vašich data je pro nás důležitý úkol

Chtěli byste vědět, co my v BeeWaTec děláme pro důvěryhodné zpracování Vašich osobních údajů? Zde Vám vysvětlíme všechny podrobnosti. V podstatě je základem pro ukládání a používání Vašich dat Váš souhlas. Nebo zákonné svolení. Od toho odvisí, co s Vašimi daty děláme.

 1. Prolog pro pochopení

„GDPR“ se používá jako zkratka pro nařízení EU o ochraně osobních údajů.
Následující informace jsou průhledným způsobem použity k plnění informační povinnosti v oblastech, ve kterých společnost BeeWaTec jako odpovědná osoba osobní údaje shromažďuje, zpracovává nebo používá. Osobní údaje jsou všechna data, která se Vás osobně týkají, např. jméno, adresa, e-mailová adresa, chování uživatele.

Podle Čl. 13 (resp. Čl. 14) GDPR informuje BeeWaTec dotčené osoby o okolnostech týkajících se shromažďování osobních údajů. To slouží transparentnosti.


Tyto informace jsou následně strukturovány ve formě

  • obecných informací, bez ohledu na to, z jaké cílové skupiny Vy jako dotčený účastník přicházíte.
  • údaje, které společnost BeeWaTec shromažďuje cíleně v závislosti na cílové skupině, do které patříte. Pro každou cílovou skupinu je uvedený samostatný oddíl níže.

2. Celokoncernový

Tato směrnice o ochraně osobních údajů platí v příslušných zemích naší mezinárodní sítě. Různé země mohou přijmout poněkud odlišné přístupy k ochraně osobních údajů. Prohlášení a informace o ochraně osobních údajů pro konkrétní zemi jsou k dispozici zde.

3. Obecné údaje pro všechny cílové skupiny

Název firmy zodpovědné osoby (správce osobních údajů)

BEEWATEC s.r.o.

Dřevařská 2525/13

680 01 Boskovice

IČO: 292 06 367, zapsaná v OR KS Brno, oddíl C, vložka 65355

Jednatel společnosti

Ing. Tomáš Kožoušek

Pověřenec pro ochranu osobních údajů

Pověřenec pro ochranu osobních údajů nebyl u Správce jmenován.

Práva dotčené osoby

Abychom zajistili férové a transparentní zpracování, upozorňujeme na to, že pro dotčenou osobu platí mimo jiné tato práva:

  • Právo na (další) informace
  • Právo na opravu nebo vymazání nebo na omezení zpracování
  • Právo na zpětvzetí mého souhlasu. Za tím účelem se mohu obrátit na spravceGDPR@beewatec.cz
  • Právo na přenositelnost údajů

Jako na právní základ se zde odkazuje na články 15-22 GDPR.

Navíc existuje právo podat opravný prostředek u dozorujícího orgánu. Pro společnost BeeWaTec je zodpovědný dozorující orgán:

 

Úřad pro ochranu osobních údajů

Pplk. Sochora 27

170 00 Praha 7

Pevná linka: +420 234 665 111 (Ústředna)

Fax: +420 234 665 444

WWW: https://www.uoou.cz

E-mail: posta@uoou.cz

 

Cílové skupiny ochrany osobních dat:

Napište nám

Máte-li jakýkoliv dotaz týkající se produktů neváhejte nás kontaktovat - rádi Vám poradíme


Katalog ke stažení ZDARMA

NOVÝ KATALOG 2018 (CZ) - ZDE 

 

 

 

Menu


Sídlo společnosti

Najdete nás na nové adrese: Dřevařská 13, Boskovice

více informací

Montážní pracoviště

V oblasti montážních pracovišť Vám nabízíme naše zařízení s odpovídajícím příslušenstvím a vším potřebným pro optimální řešení ergonomie.

Hliníkový systém

Přejete si montážní stoly či regály z hliníku?
Pak jsou trubkové i čtyřhranné hliníkové profily Beewatec správnou volbou.

více informací

Trubkový systém

Flexibilní stavebnice, spádové regály, transportní vozíky, dopravníky, montážní stoly, ale i celé výrobní linky.

Logistika

Efektivní přesuny materiálu v rámci výrobního závodu umožňuje náš logistický koncept Automaticky řízených vozíků AGV a FTS.

Dílenské vybavení

Kvalitní vybavení dílny usnadňuje práci a pomůže udržet pořádek na pracovišti.

1 2 3 4 5 6


BEEWATEC - procesy spojené s flexibilitou

BEEWATEC s.r.o. nabízí flexibilní trubkový stavebnicový systém, který slouží k optimalizaci výrobních procesů, zavedení principů FIFO, Kanban, Kaizen a Lean Manufacturing. Umožňuje snadné sestavení konstrukcí jako jsou kanbanové, spádové regály, transportní vozíky, gravitační dopravníky, pracovní a montážní stoly, ale i celé výrobní linky. více informací